Uitbreiding nieuwsbrief Samengestelde Gezinnen

Vanwege het opheffen van Stief M/V, het magazine voor Samengestelde Gezinnen heb ik besloten om mijn nieuwsbrief voor Samengestelde Gezinnen flink uit te breiden, met allerlei tips en links naar mogelijk interessante informatie. Dit kan betekenen dat een heleboel informatie voor u niet meer interessant is, maar u kunt zelf bekijken wat u wel interesseert. U mag natuurlijk altijd laten weten aan welke informatie u behoefte hebt en ik hoor ook graag wat u van mijn nieuwsbrief vindt. Ik doe er zoveel mogelijk aan om mijn hulpverlening te optimaliseren.

Het zal niet ineens allemaal aangepast zijn, maar gaandeweg laat ik de nieuwsbrief wat groeien. Dat daardoor misschien ook wat onduidelijkheid ontstaat neem ik op de koop toe. Natuurlijk doe ik er alles aan om misverstanden te voorkomen. Abonneren op de nieuwsbrief. U krijgt tevens een goodiebag als u zich abonneert.