Familierechtadvocaten/mediators

adovcaat   Voor familierecht-advocaten en mediators

Ik ben bezig met het ontwikkelen van activiteiten speciaal voor familierecht-advocaten en mediators. Ik denk dan bv. aan

  • informatiemiddagen
  • informatieavonden
  • nieuwsbrieven
  • linkedingroep etc.

Het is natuurlijk niet uw primaire taak om u zich na een scheiding te bemoeien met mogelijke toekomstige relatie(s) van cliënten. Tegelijk hebben wij allen wel de  verantwoordelijkheid om problemen zoveel mogelijk te voorkomen voor de reeds aanwezige kinderen en de kinderen die daarna nog volgen. Na het ouderschapsplan en de scheidingsafwikkeling kunt u de personen in kwestie loslaten, maar het zou mooi zijn als u hen kunt behoeden voor valkuilen die na een scheiding veel voorkomen.

Waar men vaak niet op rekent is dat nieuwe liefdesrelaties ook weer implicaties hebben voor allerlei onderlinge relaties tussen kinderen en de andere ouder, familie, enzovoorts. Nieuwe liefdesrelaties kunnen conflicten tussen de gescheiden ouders weer doen oplaaien. Daarom is het goed om te weten wat hierin kan spelen, wat veel voorkomende problemen zijn, en hoe dit kan worden voorkomen.

Uiteraard kan ik u ook bezoeken om hierover informatie te verstrekken.

Het is mijn bedoeling om te voorkomen dat deze nieuwe relaties weer voor nieuwe problemen zorgen, zowel voor de volwassenen als voor de kinderen. Neem contact met mij op als u geïnteresseerd bent : info@interpunctie.nl of telefonisch: 0413-310795.

Klik op nieuwsbrief om deze te lezen

Nieuwsbrief 1 (2018 januari)                     Ook een abonnement? Klik hier