Nieuws en ontwikkelingen

nieuws

 

Ik heb al een hele tijd geen nieuwsbrieven meer verzonden, omdat  het erg veel tijd kost en de opbrengst vrijwel nihil was.

Wel heb ik in juni 2021 een kort filmpje opgenomen over mijn werk als stiefgezincoach.

 

Ook heb ik onlangs een interview gedaan bij de Stadskrant. Ik was er heel blij mee, totdat iemand mij erop attent maakte dat dit voor grootouders van stiefkinderen gezien kon worden als een “vrijbrief”om kleinkinderen te discrimineren of hen als “schuldigen”aan te wijzen. Dat is natuurlijk absoluut niet mijn bedoeling geweest, en ik kan me het commentaar voorstellen, daarom toch even deze kanttekening erbij.

Dit is alvast een fotootje. Binnenkort is de leesbare versie ook te zien.

Grootouders en problemen waar zij tegenaan lopen in Samengestelde Gezinnen

2 laatste nieuwsbrieven                                                                       

Nieuwsbrief mei 2020 Spectaculair aanbod en hoe van een huwelijk bijna een scheiding kwam

Nieuwsbrief maart/april 2020 Samengesteld Gezin in zwaar weer door Corona

 

Ook ontvangen? Klik op de paarse goodiebag en schrijf je in                                                                    goodiebag

.

Ik beheer een besloten Facebookgroep over Samengestelde Gezinnen en daar wordt ook gediscussieerd over: wanneer moeten stiefkinderen wegblijven? Moeten ze überhaupt wegblijven?

De één zegt: je eigen kinderen wijs je ook niet de deur. Je partner evenmin. De ander zegt: in het andere gezin (bij de andere partner) wordt volop gehoest. De kinderen brengen het vast mee…

Weer anderen zeggen: we nemen het risico en als we het dan ook krijgen, dan hebben we het vast gehad. Ik weet niet wat het beste is.

Speciaal aanbod

Ik wil echter wel aanbieden dat ik telefonisch/per mail/via skype bereikbaar ben tegen een lager tarief. Omdat ik vind dat dit soort contacten minder goed werken dan face-to-face-gesprekken, omdat mensen dan tóch hulp krijgen, om dingen niet verder uit de hand te laten lopen in uw gezin, en natuurlijk ook om toch nog enige inkomsten te krijgen. Ik wil wél graag vooraf betaling. U krijgt een rekening, maar die kan niet worden ingediend bij de zorgverzekeraar.

Wat moet je doen?

  1. Maak € 45,00 over naar bankrekening nr. NL 82 RABO 016 08 17 595 t.n.v. Interpunctie.
  2. Beschrijf je verhaal (max. 300 woorden) met je vraag. Doe ook enkele voorstellen over mogelijke dagen/tijden. Ik mail z.s.m. terug met een voorstel om elkaar te bellen of te skypen.
  3. We zullen ongeveer 40 min. bellen of skypen. Het kan via mail, maar dan zijn 40 minuten snel op.

Abonneer je op de nieuwsbrief en het voordeel is nog groter (klik hierboven op de goodiebag om te abonneren)