Jullie als partners

Jullie als partners

De liefde heeft jullie bij elkaar gebracht. Maar minstens een van jullie had al eerder een geliefde. Uit die relatie zijn er al kinderen aanwezig, die dus nog voor jouw nieuwe geliefde al bestonden. Misschien geldt dit ook voor je partner.Je zult zien dat de liefde voor je kinderen altijd sterk aanwezig is en kinderen hebben recht op een ouder die helemaal voor ze gaat. Kortom: waar ligt je loyaliteit? Bij je partner? Bij je kinderen? Hoe zorg je ervoor dat de kinderen en jouw partner geen verdeeldheid creëren in jou als mens??

Het is dan ook van groot belang dat jullie tijd en aandacht voor elkaar hebben. Tijd om te praten, over jullie kinderen, maar ook over jullie zelf! Wat zijn jouw wensen? Hoe zie jij de toekomst. Willen jullie misschien sámen nog een kindje? Waar zou je nog eens op vakantie willen. Quality time: een avondje uit plannen, of indien mogelijk een weekendje weg. Indien mogelijk ook zónder de kinderen. Heel vaak wordt dat vergeten of blijft dat slechts een grote wens. Maar besef dat jullie relatie de motor is van het samengesteld gezin!

Merken jullie dat jullie er samen niet uitkomen. Wacht dan niet te lang. Het wordt vaak alleen maar erger en in het begin is alles nog relatief gemakkelijk op te lossen. Maak een afspraak, mail naar info@interpunctie.nl of bel tel. 0413-310795 of 06 – 21 59 24 35.