Werkervaring

Werkervaring en opleidingen                                                                                          

Na de middelbare school ben ik op kantoor gaan werken, zowel in het bedrijfsleven als in de non-profitsector. Toen op 27-jarige leeftijd mijn beste vriendin verongelukte en er nog meer narigheid op mijn pad kwam, wist ik dat ik met mijn ervaringen wat anders wilde gaan doen.

Na 17 jaar ben ik de opleiding HBO-maatschappelijk werk gaan volgen. Gedurende mijn opleiding heb ik gewerkt in de verslavingszorg. Daarna heb ik gewerkt bij de kinderbescherming (allebei de “zwaardere takken van sport…”)

Ik ben praktisch, nuchter en zakelijk rondom de haalbaarheid van doelen. Ik voel een grote betrokkenheid bij mensen in psychische en sociale nood. Ik hou wél van aanpakken: ik vat de koe bij de horens.

Mijn passie

Het is mijn passie om steun en toeverlaat te zijn wanneer mensen problemen hebben. Ik sluit bij hen aan, leef me in in hun situatie, zodat ik van binnenuit voel waar hun behoeftes liggen.


Relevante opleidingen:
  • HBO-maatschappelijk werk Hogeschool Den Bosch (1991)
  • VO- relatie- en gezinstherapie Hogeschool Nijmegen (1994)
  • Mediationopleiding* Merlijn  Nuland (1996)
  • Stiefplancoach 2013

Daarnaast volg ik  steeds diverse cursussen vooral op het vlak van hulpverlening, communicatie en therapie. Ook over hulpverlening aan speciale doelgroepen en verdieping van de theorie (o.a. Nagy).
*Ik volg geen bijscholing van mediation, aangezien alleen conflictbemiddeling plaatsvindt rondom emotionele aangelegenheden. Ik noem mij daarom geen mediator maar conflictbemiddelaar. Wanneer ik de scholing voor mediation wel zou bijhouden zouden de prijzen verdrievoudigen.

Maak een afspraak of stel uw vraag via het vragenvenster rechtsonder.